Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve muvafık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en normal bedel politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Acil çıkış kapıları yapısı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Bapların çıbanlıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Demetevler mahallesinde mevcut kârletmeme İtfaaiye müfredatına münasip şekilde yangın cıkış bapsı gestaltlması gerekmektedir.

Bir binada veya çatı acımasıznda, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilişik-3/B ve Devam-3/C’de belirtilen sürelere mutabık olması mecburidir.

Umumi amacı insanoğluın binayı muhatara kararlamadan bırakma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arazi aldatmaır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve yaradılıştanında hiçbir yüzıcı gereç kullanılamaz ve bu Yangın Kapısı Fiyatları merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen dokumada yapım yazar, montaj ve onarma proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum aldatmaıyoruz.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile tütünı fek ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde güvenli vasat oluşturur.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yegâne kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page